10 days to go

Det är helt sjukt att det bara är 10 freaking dagar kvar tills vi tar tåget upp till Stockholm där One Direction väntar på oss och tusentals andra fans.Idag var det exakt 23 dagar sedan vi stog där i publiken och trodde att vi drömde när det i själva verket faktiskt var på riktigt. Sedan dess har vi sett den kommande konserten som ''en bekräftelse'' på att den första faktiskt var på riktigt men jag är helt säker på att det kommer kännas precis som första gången de stog framför oss. Åhhh vad jag längtar!! ♥
 

Summer, is that you?

Jösses vad skönt med helg! Igår firade vi mamma på sin födelsedag med fin tårta, blommor och pressent. Sedan åkte jag hem till Rajko där vi kollade på film, åt en massa frukt och chokladmousse som Linn hade gjort till oss. Underbara tjejor det där!
Idag skiner solen och det är riktiga sommarkänslor i luften trots att jag gått och blivit förkyld. Men det känns som att jag kan lägga vinterjackan på hyllan på riktigt nu i alla fall, haha. Nu ska jag äta pastasallad och sedan träffa min fina vän. Hejsvejs!
 
Visa fler inlägg