Lördag kväll

Kära lördag! Som man uppskattar helgerna mycket mer nu när skolan har börjat. Idag var jag med mamma och kollade på prisutdelningen till en fototävling som hölls i stan för ett tag sedan. Väldigt fina bilder faktiskt! Vid fyra tiden ville Linn att jag skulle följa med ner till Nöjesparken för att hon så gärna ville se Oscar Zia ännu en gång och som bästa vän ställde jag snällt upp på det :) 
Nu ska jag måla om naglarna och blädra i några fototidningar i väntan på att Ida kommer hit!
 
 

This Is Us

Jag är fortfarande helt mållös och tappar alla orden när jag ska prata om vad jag såg i går. This Is Us, världens mest perfekta film som jag kommer titta på så många gånger om tills den blir helt uttjatad, om det ens går..! Det kändes precis som om jag var tillbaka på konserten när filmen började och framför allt när min och Linn's konsert från London var med flera gånger under filmen. Då kom alla lycka tillbaka och man blev helt varm. Jag kramade Linn's hand så hårt att jag inte kände min egen under hela filmen. Gud vad dessa fina killar sprider lycka i hela mitt hjärta! ♥ 
 
 

Sweet Sixteen

Igår var det min födelsedag och den firades med den traditionella frukosten på sängen, en ganska så normal skoldag till klockan fyra, hoppning med Archie och sedan lasagne och tårta med familjen på kvällen! Tycker det är synd att födelsedagar inte "känns" mer än vad de gör. Jag menar hade de inte varit för alla gratulationer och tårta och såklart de faktum att man faktiskt fyller år så hade man ju inte kännt någon skilnad, right?
Jag hade i alla fall en väldigt bra dag och nu ikväll ska jag fira lite med några tjejer kompisar genom att gå på premiären av One Direction's 3D film This Is Us, får se om jag kommer hem utan att ha gråtit ur mina ögon eller slitit av mig håret av allt fangirlande haha! 
 
 
 
Världens finaste tårta hihi
Visa fler inlägg