Roasted Almonds

Jag får verkligen äkta julkänsla när jag känner doften av brända mandlar. Det påminner mig så väl om när jag var lite och vi gick till Liseberg på julen och marknaden där dofftade gott av brända mandlar och munkar mmmmm..!
Så igår när jag ändå var ledig testade jag att göra mina egna brända mandlar. Jag trodde att det skulle vara jätte svårt, visste inte ens att man kunde göra det själv men det var ju busenkelt! Här nedanför ser ni resultatet och receptet finns längst ner. De blev sååå goda, skulle kunna äta allihopa helt själv!
 
 

People talk shhh but we don't listen

Ja, man kan väl säga att allt hårt arbete ändå lönade sig i slutändan då jag inte behövde gå till skolan över huvudtaget idag eftersom att jag redan var klar med allting!
Så, istället har jag haft världens chillar dag. Har bara kollat på Keeping up with the Kardashians, städat lite, varit ut med hundarna lite, ätit chips och kollat på den fina filmen här nedanför som landade i brevlådan igår! I morgon blir det lite julavslutning på skolan och sen är det äntligen loooov!!
 

I'm sorry if I say I need you

Idag har jag avklarat ett matteprov och en svenska redovisning, bara engelskan kvar och sen är jag freee! Jag har också ridit min sista ridlektion. Ända sedan vi flyttade hit för 8 år sedan har jag ridit men jag har länge känt att jag inte har utvecklats speciellt mycket och då det kostar både tid och pengar känner jag att det är dags att lägga det på hyllan ett tag nu. Och ridning är ju liksom skidåkning och cykling, det sitter kvar i ryggmärjen om man skulle vilja börja igen! Take care!
 
Lite fina vårblommor kan allt behövas i vintermörkret!
Visa fler inlägg