still waiting for my sun to shine

Som denna veckan har gått snabbt! Det var ju nyss söndag tyckte jag..? Men trots att den har gått snabbt har den faktiskt varit ganska bra. Jag håller just nu på med vårt arbete om hållbar utveckling som ska redovisas i morgon så det börjar brinna i knutarna, får väl återgå till det nu om jag ska hinna klart. 
 
Igår morse var det så himla fint väder ute. Allt var täckt i frost och gnistrade som kristaller! Jag hade inte tid att fota det fina landskapet då men som tur var hängde det i sig tills jag kom hem från skolan. Nu har det smällt och solen är framme. I morgon börjar vi på en nu månad, lite vårsol hade ju inte suttit fel då heller!
 

Lipstick on here i come damdadam

Temaveckan är i full gång och jag har varit på promenix med mamma och hundarna som en bra start på veckan! Efter skolan åkte vi till Cervera i stan för att inhandla en lite pressent och medans mamma stog i kön försvann jag in bland hyllorna av fint porslin, häftiga plåtburkar att förvara saker i och en massa annat trevligt. Jag kan liksom inte låta bli att drömma mig bort till en egen liten lägenhet i någon mysig stad som jag fått inreda alldeles själv och går konstant omkring och grubblar på hur livet egentligen borde vara. 
 
Apropå ingenting, visst är rött läppstift sjukt snyggt? Jag var bara tvungen att köpa ett helt enkelt. Perkfekt till sommaren!
Visa fler inlägg