Discover the world

Trots att jag nyss varit utomlands på upptäcktsfärd är jag så himla sugen på att resa! Vill bara får alla nationella proven avklarad så att jag kan sticka iväg direkt! Att få upptäcka massa olika kulturer och få sammla på sig en massa fina minnen...åhh! Faktum är att efter att vi kom hem från Sydamerika satte jag upp ett ''mål'', nämligen att besöka varje världsdel innan jag dör. Om man räknar med Europa är det bara fyra (minus Antarktis) stycken kvar! Hur häftigt hade inte det varit?!
 

And you let her go

Tröjan från Monki så klart! Hade länge gått och tittat efter denna men tyckt att den varit för dyr så jag var ju bara tvungen att köpa den nu när det var halva reapriset som gällde!
 

Sneak Peak

Godmorgon söndag! Sitter och gosar med min svarta lilla hund (som inte är så liten). Denna dimmiga dag kommer troligtvis att ägnas åt skolböckerna vilket den nog passar ganska bra för..
Igår var hela familjen minus en i Göteborg, tog oss genom gatorna som var proppfulla med folk, köpte lite smått och gått på Saluhallen, tog en sväng på Röska Museet mot vissas vilja men vi hade ju fått gå i affärer och då skulle det ''vara lika'' tyckte mamma..70-tals utställningen med möbler och allt uppskattades i alla fall av mig! Vi avslutade kvällen med middag hos en gammal vän till mamma. 
 
En lite sneak peak på vad som inhandlades..

 
Visa fler inlägg