Hastings

Äntligen lite sovmorgon! Skönt att få sova tills man vaknar för en gångs skull :)
Igår åkte vi med tåget till Hastings som var en super mysig lite stad och vädret var underbart. Dock inget märkvärdigt då vi konstaterade att det liknade en mindre kopia av Brighton. Vi hade i vilket fall mycket fritid så vi hade gått om tid till att både shoppa, äta glass och upptäcka var ända liten gränd i staden. 
Idag bär det av till ytterligare en kuststad, Eastbourne! Vädret ser lovande ut även idag, thumbs up! 
 

Tre bilder från London

Godmorgon! Min fredag kommer att bestå av lektioner, ett besök på Booth Museum och flashmob...ingen aning varför vi ska göra det men det ska väl bli kul haha ;) Ha en fin dag amigos! 
 
Tre stycken bilder från London:
 
 

Need more sleep

Att vara på språkresa tar på krafterna ska ni veta. Nu denna veckan har vi haft lektioner på morgonen vilket ha gjort att vi gått upp vid sju varje dag för att hinna med bussen som tar ca en halvtimma att åka. Fullproppat schema varje dag från morgon till kväll! Men det är ju lite det som är grejen med språkresa också så klart men som nu i kväll tillexempel skulle vi gått till en club, men det finns ingen ork kvar alls för att ''festa''. Så vi bestämmde oss för att stanna  hemma och kolla på film med våran värdefamilj vilket jag gör mer än gärna :) 
 
Visa fler inlägg