just close your eyes the sun is going down

Har precis ätit god kvällsmat ute i trädgården i den fina solen. Har hunnit packa lite tills i morgon då det bär av på tält utflyckt med klassen som jag skrev igår. Kameran följer troligtvis med så vi får se om det hamnar någonting här senare! Vi är nämligen lediga från skola i morgon vilket betyder att jag har en exktra lång helg att se fram emot, weyyh!
 
 

I won't make it to the show without your light

Trodde aldrig att jag skulle dras med i den här ''gym trenden'' som pågår just nu. Och idag  har jag fått det bekräftat att jag fortfarande tycker att det är lika tråkigt och tröttsammt att sitta och lyfta tyngder när det finns mycket roligare sätt att träna på! Men jag måste verkligen börja röra på mig igen. Har varit alldeles för lat eller liksom varken haft tid eller lust, måste verkligen bli skärpning på det!! 
 
Annars har dagen flytit på bra och jag har bland annat haft min aldra sista bildlektion någonsin. Det känns fortfarande knäppt att det bara är 15 dagar kvar innan det är slut. På riktigt. Men vi ska i alla fall med vår fina klass och tälta på fredag som en sista gemensam thing innan vi...splittras. 
 
Foto och design av @JenniferSvensson
Visa fler inlägg