Midnight Memories

Sitter här och försöker plugga men det är inte heeelt lätt när världens bästa killar precis har släppt världens bästa album!!! Så njaa, mycket plugg blir det inte, mest sång haha! Det ät väldigt annorlunda jämfört med de andra albumen men ååååå så bra, lycka! Ännu mera taggad för kommande konserter iiiihhh! 
 
Tisdagen har annars varit ganska ok. Vi har haft besök av niorna på skolan och berättat om vårat program i olika omgångar..blir ju dock lite tjatigt att berätta om efter några gånger. Men i morgon ska vi ju åka till Ullared, det ska bli kuligt :D 
 
Kärleeek<333333333

Up all night

Hej vänner! Gud va denna helgen har gått snabbt och nu är söndagsångesten här igen. Igår bakade jag lussebullar med lillebror och dom blev gigantiskt stora men vääldigt goda haha. Runt 3 gick jag och Linn ner till stan för att köpa lite gott att ha till kvällen/natten då det var 1D-day mellan 20.00-03.00, så för att orka hålla oss vakan laddade vi upp med skummtomtar, julmust, frukt och chips.
Vi fikade på Mignon innan jag gick till jobbet. Vid 23 slutade jag och skyndade hem till Linn för att se klart killarnas show, så jäkla underbara att man dör haha. Inte förens vid halv 4 på morgonen kom vi i säng och vaknade inte förens vid 12 idag så hela dagen har varit lite förskjuten. 
 
Nu ska jag se klart en film jag började på igår och de första timmarna av 1D-day showen som jag missade igår. Det är bara att ladda om för en nya veckan med bland annat besöksdag för alla 9:or som ska börja gymnasiet nästa höst, studiebesök på Gekås med alla turistelever och no-prov också! 
 
Nya favoritörhängen från Ur&Penn :)
Visa fler inlägg