Happy Halloween

Egentligen skulle det vara sjukt jäkla roligt att klä ut sig riktigt jäkla bra och dra någon stanns. Men jag har ingen stanns att dra, inga att dra någon stanns med och ingenting att klä ut mig till heller för den delen. Idag har jag istället bakat misslyckade halloween cupcakes, varit på Gekås och tagit spruta. Men i morgon ska jag till Göteborg, till min käraste vän, det ska bli härligt! 
 
Dålig bild på misslyckade cupcakes i bakgrunden

Drömmarnas stad

Åhh vad jag är avundsjuk på Linn som befinner sig i London just nu! Jag ska dit nästa sommar men nej, jag vill dit nu. Jag vill äta på en massa mysiga cafér, bo på hotell, besöka Camden Market och King's cross med platform 9¾, Notting Hill och Hyde Park också. Alla trevliga människor och atmosfären, you just gotta love it!
Men jag får helt enkelt nöja mig med att sitta och drömma över alla londonbilder på We♥it och från språkresan. Haha, jag skulle minst sagt avguda den som uppfinner en teleportör, då skulle jag besöka England minst varje helg!
 
Bilder av mig

Phone case

Detta landade i brevlådan i fredags! Det finns inte många One Direction skal till Samsung utan mest till iPhone men då är det oftast gamla bilder från när de var med X-factor i vilket fall. Den här bilden är ju ganska gamal den också men jag tyckte det var lite charmigt och ganska neutralt :) Så mycket de har förändrats på bara tre år!
 
 
Visa fler inlägg