Where We Are

Åhh hade inte alls förväntat mig att vara på så bra humör idag! I morse vid halv 9 kom Linn och Rajko hit för att efter många om och men, försöka få biljetter till One Directions Where We Are world stadium tour 2014. Och ja, jag och Linn har redan biljetter dit i London men the truth is that man bara inte kan få nog! Plus att vi cirka en halv timma innan biljetterna släpptes fick reda på att fina Maja som jag var på språkresa också fick följa med!! Så nu bär det av till Köpenhamn nästa sommar och gud va roligt det ska bli, är så fruktansvärt glad :D 
 
I kväll ska jag träffa Linn och vi ska beställa biljetter till Linköping dit vi ska åka och hälsa på Maja när det blir lov vilket är snaaaart. Innan dess ska jag baka Subwaykakor och börja titta på den fjärde säsongen av 90210. Ha det fint!
 

Studiedag

Wihoo jag har studiedag idag och är ledig!! Jag har faktiskt städat och skickat in min engelska uppgift och ska snart gå ut med hundarna för vädret är såå fint idag men jag misstänker dock att det är ganska kallt...
Igår var jag på stan en liten stund efter skolan med Ida då jag fann denna lilla ring här nedanför. Tyckte den var väldigt söt och enkel att matcha bara för att få något litet extra liksom. Vet inte varför men jag kopplar den lite till någonting som kunde finnas med i Harry Potter, som halsbandet i dödsrelikerna typ hihi.
På kvällen gick vi och Clara på ett superroligt Zumba pass! Fy sjutton va roligt det var att bara släppa loss en massa tjejer och dansa till musik som gjorde att man blev helt sprallig i benen och kanppt behöva tänka på att man faktiskt tränade! Lätt att jag tänker gå nästa vecka också. 
 
 
Visa fler inlägg