Cinnamon buns

Idag har jag varit väldigt effektiv och fått många saker avbockade på listan. Jag har bland annat bakat, städat, packat och varit ute med hundarna i det fina vädret.
Har förresten sätt att det är väldigt många som firar sina påsklov i New York bland annat. Det hade verkligen varit otroligt häfftigt att få åka dit men jag ska ju i alla fall till Tjeckien och det är jag helt nöjd med det också :) Det ska faktiskt bli väldigt skönt att komma bort lite. Ibland kan man behöva resa någon stanns för att verkligen kunna koppla av, så det ser jag fram emot!
 

Finally spring break

Det är måndag och det är looov!! Så himla skönt att kunna ligga kvar i sängen och gosa med hundarna och tittar på serier hihi. Det ser ut att vara ganska fint väder ute så jag får väl ge mig ut en sväng. Har tagit kort på mycket blommor det senaste, blommor är ju så himla fina tycker jag och man blir så glad av dem!
Annars hade jag tänkt baka någonting idag, passa på nu när jag väl har tid, får se vad jag hittar på ;) Ha ett underbart lov allihopa!
 
 
Visa fler inlägg