London day 4 - The last day

Äntligen har jag redigerat klart de sista bilderna från våran resa till London som vi gjorde i början utav sommaren! Sista dag i London hade vi bara förmiddagen på oss innan vi skulle flyga hem så vi delade upp oss och jag och Linn bestämmde oss för att besöka de vanligaste sevärdheterna. Vi började gå längs med Themsen förbi Tate Modern, The Globe, Milleniumbron, vi gick under vissa av broarna och över några andra tills vi kom till London Eye. Det var fortfarande ganska tidigt på morgonen och nästan igen kö alls! Varför inte passa på tänkte vi och sprang in och köpte oss var sin biljett. Vädret var klart och fint och utsikten fantastik såklart! Och många bilder blev det också.
 
 
 
 
 
 
 
Vi fortsatte över Westmenister Bridge till fina Big Ben och trasslade oss sedan vidare med Towern i sikte. Det är spännande att gå lite "of road" när man upptäcker främmande platser. Det är ju där man får se det riktiga så att säga, den vardagliga morgonrushen med affärsmän i stiliga kostymer på väg till jobbet, taxibilar hit och dit, de skyande byggnaderna som omringar en. Jag vet inte varför men jag tycker att det är så himla fascinerande och beundransvärt på något vis.
 
 
 
På väg till Towern gick vi in på Mark & Spencers och köpte stora Chocolate chip cookies och lunch på Pret som vi sedan satte oss och åt på en trappa med utsikt över borgen. Allt var så himla perfekt då! Solen sken, sommaren och sommarlovet var på väg, vi hade varit på en helt fantastik konsert och vi var i LONDON!
 
 
 
 
 
 

That moment

Igår var det min dag och den började som den brukar, med frukost på sängen och sång från familjen. Sedan inläddes en ganska så lång skoldag men med ett uppmuntrande telefonsamtal från mina favoriter i Linköping höll jag ut! Väl hemma igen satte jag igång att duka och fixa födelsedagsmiddagen. Jag älskar ju att laga mat och har absolut ingenting emot att laga den själv. Jag körde på lite höstigt tema med bland annat rostade rotfrukter och varma äpplen i ugn med en massa god kanelfyllning till efterrätt. 
Mitt i mattlagningen knackade det på dörren och där stog mina tjejer med tårta och pressent! Vi har inte träffats sedan skolan började så det var härligt att se dem igen. Så gulligt av dem att komma förbi, jag blev verkligen överraskad!  Jag hade verkligen en toppen fin födelsedag ♥
 
Ett utav paketen från familjen bestod utav den här..:)
 
 

The fault in our stars

Augusti är ju min och såklart många andras månad men också kräftornas! Så för att slå två flugor i en smäll så firade vi min födelsedag lite i förväg igår med både kräftor och räkor. Och ni vet när man inte ätit något som man tycker är jättegott på länge så blir det ju bara ännu godare när man väl gör det, mums. 
Idag har jag jobbat några timmar på förmiddagen och har bara tänkt att ta det lugnt resten utav dagen. Jag har börjat kolla på The Fault In Our Stars, boken är otroligt bra så jag har höga förväntningar på filmen!
 
 
Visa fler inlägg