Fudge & Peanut butter cups

Äntligen är jullovet här! Så skönt det ska bli att få vara lite ledig. Idag har jag packat för fullt då det bär av till skåne och kusinerna på måndag för lite julfirande innan vi drar vidare mot varmare bräddgrader. Strax ska jag sätta mig på tåget till Göteborg för att träffa Johanna. Innan skolan började kom vi överrens om att vi skulle ses så snart skolan hade dragit igång men, näh det har inte blivit av förens nu, så jäkla kassa vi är haha! Vi ska i alla fall äntligen ses och gå på Jul på Liseberg hade vi tänkt, det ska bli mysigt. Kram!
 
.....................................................................................................................................................................................................................
 
I torsdags var jag hemma tidigt och passade då på att fota årets julgodis medans det var ljust ute. I år blev det lakrits- och chokladfudge och peanut butter cups! 
Peanut butter cups är super enkelt att göra! Du behöver bara någon form av choklad ex Marabou, jordnötssmör och florsocker. Du smälter choklad över vattenbad och penslar sedan knäckformar eller något större formar som jag har med choklad. Lägg en liten klick choklad i botten också och låt det sedan stelna. Under tiden blandar du jordnötssmör med lite florsocker och rullar det till lagom stora bollar. Lägg sedan en boll i varje form och täck med smält choklad, låt det stelna! Recept på lakrits- och chokladfudge finns här.