Fruktsallad

Det känns som att våren hänger i luften och i måndags var det strålande väder, underbart! Slutade lite senare idag för vi gjorde ett nationellt prov som träning inför dem riktiga. Det är någonting jag verkligen inte ser fram emot  men det är ju sånt man måste kämpa sig igenom vare sig man vill eller inte.
Nu sitter jag här med lite fruktsallad och pluggar på mina spanka glosor. Är så himla dålig på att äta frukt så jag kände att det var dags att göra något åt det. Frukt är ju trots allt väldigt gott och funkar för att dämpa sötsuget, i alla fall för mig hihi.
 

Africa: Part 7 - The end of the journey

Ja, slutet på min afrikaresa avslutades med en "mellan natt" på faslandet i kuststaden Malindi där vi fick den fina boningen här nedanför omringad av höga palmer med pool precis utanför och allt!
 
 
På kvällen åt vi en underbart god wook på beach cluben innan vi somnade gott för att sedan stiga upp och börja våran resa hem hela vägen tillbaka till kalla Sverige! 
 
 
För att sammanfatt denna resan så var den, precis som resan till Sydamerika väldigt spännande eftersom att allting var nytt och främmande. Jag tycker att det är så intressant att få en inblick i någon annan kultur och levnads sätt, det är på så här vis som jag bäst skapar mig en bild på vår omvärld. 
 
 
Våran vistelse i Afrika var väldigt händelserik och vi möttes hela tiden utav saker som förvånade och upprörde än. Man fick en och annan tankeställer under resans gång och även så här i efterhand. Som med alla resor, vart den än går så finns det både för och nackdelar men i hel het var det en mycket fantastisk resa!
Visa fler inlägg