Zebras

Jag blev så hima shoppingsugen innan idag! Sommaren är ju så bra på det viset att man kan gå lättklätt i shorts och linne men jag inte låta bli att längta lite till hösten så att jag kan få ha mina Dr. Martens och tjocka, stickade tröjor igen! Snart börjar det ju faktiskt bli dags att titta efter lite varmare kläder igen men ska försöka hålla i shoppingsuget tills vi åker till Tjeckien för då ska vi bland annat stanna i Prag där det eventuellt kommer bli lite tid över för sådant.
Jag är ingen storhandlare egentligen men jag gillar att köpa någonting till mig själv som belöning efter att jag till exempel har jobbat mycket som nu i sommar eller haft en tuff månad i skolan. Det ger mig energin och motivatonen att fortsätta helt enkelt. Dessa zebramönstrade skorna är mitt senaste köp i kläd/sko väg!
 
      
 
 
 
 

Teater med kusinerna

Hej å hå! Medans alla förmodligen har legat på stranden och pressat i den 30-gradiga värmen har jag gått inne och jobbet, i svarta kläder, nästan varje dag = svettigt värre! Men jag har också hunnit varva detta med några turer till Skrivareklippan, träning (!!!) och kusinmys. Igår var vi på teater i Falkenberg och såg Saltkråkan som verkligen var toppen! En av mina favoriter när jag var liten. Kusinerna tyckte såklart att det roligaste var när Farbror Melker badade med kläderna på!
 
Två bilder från bryggan på Saltkråkan :)
 
 

London day 2 & 3 - Kew Gardens

På måndagen, alltså andra dagen klev vi upp i skaplig tid och njöt av hotellfrukosten innan vi gav oss ut på Londons stekheta gator. Vi började vid Picadilly Circus, Regent Street och New Bond Street innan vi mötte upp resterande familjemedlemmar för en gemnsam picknick för att fira Linn som fyllt 17! 
Sedan fortsatte vi hela Oxford Street till fötterna brände och plånpoken började skrika tom, nästan i alla fall. På kvällen strosade vi längs med Themsen och hamnade till slut på Vapiano där jag åt världens godaste pestopasta (!!!)
 
Tredje dagen började vi med en tur till Kew Gardens som er en gigantiskt stor, botanisk trädgård med gigantiskt stora växthus. Det var häftigt att faktiskt känna igen några av de exotiska växterna som vi sätt växa vilt i både Sydamerika och Afrika, till exempel mango. Jag och Linn åt lunch på ett mysigt café där innan vi gjorde en tur till Camden Market och sedan Covent Garden som ju är så mysigt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg