Juni underbara juni

Det är den sista juni och jag är tillbaka på hemmaplan igen efter en hel vecka i Östergötland. Förra måndagen tog jag, Maja och Linn tåget till Linköping där vi träffade Elin som vi längtat efter sååå. På kvällen åkte vi ut till Majas landställe som låg så mysigt precis vid en sjö vid smålandsgränsen. Där tillbringade vi dagarna med en massa kortspel, smultronplock, promenader, sommarmat och pannkakstårta, dopp i sjön (minus mig haha) och en liten båtutflykt med picknick gjorde vi också. Ja kan säga att det är inte ofta som jag skrattar så att tårarna sprutar och man behöver vika sig på mitten som när jag är med dessa tjejerna! De är bäst!
 
På torsdagen drog jag, Maja och Linn vidare till Bråvalla! Våran första festival och den ägde fett trots regn, delvis åska och geggamoja upp till knävecken. Men vad gör det när livet ändå är på topp och man får vara tillsammans med sina bästa kompisar, träffa en massa glada , flummiga människor och tillsammans lyssna på fantastiskt grymma artister?? Vilka fina minnen vi har samlat på oss alltså!
 
Juni har varit så sjukt perfekt och jag vill verkligen inte att denna månaden och allt det roliga ska ta slut. Men jag är glad och tacksam för allt blev så bra som det blev, om inte bättre! Nu återstår det en massa jobb och jag ska fasen ge järnet även om det inte slår festivaler och kompishäng men det är sjukt värt det i slutändan! Bråvallabilder kommer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

London day 1 - One Direction

Okej här kommer bildredovisning av London nummer 1! faktiskt Nästan hela första dagen gick till konserten så det är inprincip vad bilderna visar också. Hur som helst så landade vi i London tidigt på förmiddagen så vi åkte in till hotellet och lämnade våra väskor och sedan gick vi till Nandos och åt lunch. 
Med tunnelbanan åkte vi sedan till arenan och Linns kompis som hade varit i Dublin och sett dem tidigare hade berättat att de inte fått börja kö förens senare så vi tänkte ju att det skulle vara samma som gällde här....Men nej, det kan jag säga att så var det inte! Vi drabbades av lite smått panik och letade snabbt upp några vakter som visade vart vi skulle. När vi kom dit vi trodde att vi skulle tyckte vi först att kön såg ganska lång ut men det vi inte hade fattat var att den fortsatte längre ner bara att det var ett stort mellanrum mellan kösektionerna. Så tack vara vår dumhet kom vi mycket mycket längre fram än vad vi skulle gjort vilket vi var jätte glada över såklart haha.
Konserten var ju helt underbar, of course då den dessutom inleddes med förbandet Five Seconds Of Summer. Det är helt galet att det redan har gått två veckor sedan vi stog där förväntansfulla och väntade på att killarna skulle komma ut, ihhh den känslan alltså!!!
 
Innan jag avslutar detta inläget om den 1:a dagen så vill jag ge en stor eloge till alla britter som faktiskt accepterade platsen de fick under konserten istället för att hålla på att knö och knuffas! Allt blir så mycket roligare om man kan stå tillsammans och njuta av konserten. 
 
Alla bilder har jag tagit med Canon Power Shot SX260 HS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsummer

Hej! Hoppas att alla har haft en fin midsommar! Min blev faktiskt bättre än väntat plus att den avslutades med en sjukt behövlig kebbabtallrik mitt i natten (♥). Det blev dock inte så många bilder, vädret var sådär men det regnade inte i alla fall som det brukar på midsommar! 
Idag har vi tagot det lugnt, tog bara en sväng ner till fästningen och sedan var vi med på den årliga midsommargrillningen med alla grannar. De som bott här på gatan längst "firade" för den 40:e gången!!! 
 
 
 
Visa fler inlägg