Saturday afternoon

En liten eftermiddagsfika bestående av kladdkaka på nytt recept! Det var tänkt att det skulle vara ett överdrag av laktriskola men den misslyckades totalt i tillverkningen, men kaka blev det i alla fall! Annars kan jag väl inte påstå att jag gjort speciellt mycket nytta idag haha. Hade tänkt att göra klart min sista matteinlämning men fattar noll så det får vänta..Igår var jag förresten på Liseberg, bilder kommer senare! :)
 

Sumpafallen

Vilken underbar torsdag det har varit! Ja, vi var ju lediga från skolan igår, idag och även i morgon, en tjuvstart på sommarlovet typ. Igår var jag och klippte mig. 10cm kortare blev det och det känns väldigt skönt och somrigt, såå välbehövligt var det också!
I förmiddags åkte jag med mamma och pappa plus hundarna på en liten dagsutflykt till Sumpafallen som ligger starx utanför Ullared. Vi gick en slinga längs med ån, det var jätte härligt och fint väder! När vi kom tillbaka åt vi vår medhavda lunch i solen innan vi åkte hem igen. Väl hemma var det fortfarande varmt ute så jag la mig i solen en bra stund, skönt!
 
  
 
 
 
Visa fler inlägg