Throwback

Det är torsdag och jag har studiedag idag vilket är grymt skönt. Jag har mjukstartat dagen med lite frukost och serier och senare ska jag ner till stan för en sväng till frisören. Såg förresten att den ståtligt pyntade granen åkt fram på torget, ljusslingorna och skridsorbanan lika så. På måndag är det första december och till helgen jobbar jag mitt första julbord för iår. 2014 har gått så fort mend et har varit ett fantastiskt år! 
 
Dagens throwback går till förra årets jul och nyår i Afrika. Can't help but miss that place. 
 
 
 
 
 
 
 

Here we go again

I måndags landade äntligen denna fabulösa skiva i brevlådan och wow, de slutar aldrig imponera! Ni vet första gången man lyssnar på skivan så låtter ju allt nytt och ganska likadant men efter att ha lyssnat konstant nu hela veckan så har jag svårt för att utse någon favorit, alla låtar är så grymt bra! Det ska bli så kul att få höra många utav dem live sen till sommaren, can't wait! Ni kan lyssna på spotify här.
 
Annars så är det fantastiskt skönt att det är helg. Idag ska jag vara hemma och ta det lugnt, förbereda mig inför presentationen av mitt hotell som jag ska göra på måndag. Vi ska inte redovisa som vanligt utan vi ska göra det hela till en lite audition där klassen är jury och ställer frågor osv. Det ska bli kul tycker jag, hade dock varit sjukt coolt om det satt riktiga hotellsnubabr där som kunde säga om ens hotellideé hade funkat på riktigt! 
Vill också passa på att säga grattis till min fina vän Maja som fyller år idag, puss och kram till dig! 
 
 

Almond milk and chia seeds

Idag slutade jag skolan 11, gjorde mig en omelett till lunch och sedan har jag suttit och jobbat på mitt hotell. Ja, vi håller på att skapa vårat eget hotell på turismlektionerna och det är så jäkla roligt! Tyvärr ska vi ju inte bygga det på riktigt men vi ska berätta om våran vision och så ska vi klippa ihop en scrap board som ska ge en känsla för hotellet. Kanske kan göra ett collage så att ni ser lite vad jag har tänkt..
 
Till något helt annat...mandelmjölk, någonting som jag hört mycket om, att det är ett bra alternativ till mjölk osv. så det bestämmde jag mig för att köpa här om dagen. Jag älskar ju mandlar också så det ska bli spännande att testa! Sedan har jag även köpt chiafrön som ju är så omtalade! Man kan ha dem i nästan allt, flingor, gröt, smoothies och i desserter som chiapudding till exempel. De innehåller omega-3, A-vitamin, protein, kalcium, magnecium och fibrer. De som är bra är att de inte smakar något men gör en massa nytta för kroppen, dunderfrön! 
Ännu en sak som jag har införskaffat är en ansiktsskrubb från YVES ROCHER som jag fick prova hos Maja och wow vilken skillnad det blev på bara några dagar! Det är som sagt en ansiktsskrubb som gör att porerna i huden försvinner om man bli aldelles len och ren av den. Ett plus är att den inte alls är dyr heller, under hundralappen! 
 
Visa fler inlägg