Almond milk and chia seeds

Idag slutade jag skolan 11, gjorde mig en omelett till lunch och sedan har jag suttit och jobbat på mitt hotell. Ja, vi håller på att skapa vårat eget hotell på turismlektionerna och det är så jäkla roligt! Tyvärr ska vi ju inte bygga det på riktigt men vi ska berätta om våran vision och så ska vi klippa ihop en scrap board som ska ge en känsla för hotellet. Kanske kan göra ett collage så att ni ser lite vad jag har tänkt..
 
Till något helt annat...mandelmjölk, någonting som jag hört mycket om, att det är ett bra alternativ till mjölk osv. så det bestämmde jag mig för att köpa här om dagen. Jag älskar ju mandlar också så det ska bli spännande att testa! Sedan har jag även köpt chiafrön som ju är så omtalade! Man kan ha dem i nästan allt, flingor, gröt, smoothies och i desserter som chiapudding till exempel. De innehåller omega-3, A-vitamin, protein, kalcium, magnecium och fibrer. De som är bra är att de inte smakar något men gör en massa nytta för kroppen, dunderfrön! 
Ännu en sak som jag har införskaffat är en ansiktsskrubb från YVES ROCHER som jag fick prova hos Maja och wow vilken skillnad det blev på bara några dagar! Det är som sagt en ansiktsskrubb som gör att porerna i huden försvinner om man bli aldelles len och ren av den. Ett plus är att den inte alls är dyr heller, under hundralappen! 
 
#1 - - Siri |Diabitfit|:

Mandelmjölk är himla gott!