Höstrusk

Idag har det varit riktigt hösrusk ute, ni vet så där när man bara vill stanna inne hela dagen med något varmt att dricka och en bra film att titta på. Men riktigt så har min dag inte sett ut. Jag trampade som vanligt iväg till praktiken, jobbade till tre och från det att jag kom hem tills nu har jag pluggat lite grann. Det är inte förens om tre veckor vi har alla prov men det är ju alltid skönt att kunna ta det lugnt och ligga i fas tycker jag!
 
Fyra favoritlåtar just nu:
 
HÄR , HÄR och HÄR
 
 
 
 

Göteborg

Hade en fantastiskt bra dag med mina favoriter igår! Göteborg bjöd på strålande höstsol, mumsig mat i franskt tema, lite shopping och One Directions konsert film, Where We Are - the concert film. Det kändes som att vara på konsert igen förutom att man satt i en biostol istället haha. Trots det så fylldes kroppen av virvlande konsertkänslor, världens bästa feeling alltså. Våran dag blev verkligen perfekt och idag är jag ganska trött då jag inte var i sängen förens vid 1.
Nu är det bara att ladda om för den näst sista veckan med praktik!
 
 

My favvs

Ännu en dag på praktiken har gått och just nu är jag frukostvärdinna i restaurangen. Att sköta om bufféer är någonting som jag känner mig bekväm i och är någonting som jag har hunnit skaffa mig ganska mycket erfarenhet av så det flyter på bra tycker jag. Det är dock ganska långa dagar så jag hinner inte med att göra så mycket annat på dagarna då jag dessutom är ganska trött när jag kommer hem. Men kul är det!
Till helgen ska jag och Linn upp till Göteborg för att träffa våra favoriter från Linköping för lite shopping, bio och mys! Det var ett bra tag sedan vi sågs alla fyra så det ska bli så trevligt så. Småkusinerna kommer också hit till helgen så det kommer vara full rulle! :)
 
My favvs
 
Visa fler inlägg