18

Idag är det ingen vanlig dag för det min födelsedag hurra hurra hurra! Japp, då var det även min tur att fylla vuxen, det är i alla fall vad som sägs på pappret. Tycker inte att det är så speciellt att fylla år längre, det känns som att det blir så med åren men det är klart att det är kul att få lite extra uppmärksamhet för ovanligheternas skull och just 18 känns lite extra speciellt ändå.
Under dagen har jag gått i skolan precis som vanligt, det blir ju så när man fyller år mitt i veckan. När jag kom hem tappad jag upp ett varmt bubbelbad och hade lite "hemma spa" med Den fantastisk resan i bakgrunden (riktigt bra podd för er som inte har lyssnat). Sedan tittade jag på Gossip Girl och strax blir det thai mat. Det där med pressenter är inte heller något som jag längre känner behov av men där emot vet jag vet att det står en resväska där nere någonstanns som jag valt ut hihi. Den kommer att komma till god använding redan till höstlovet för då bär det av till en mycket efterlängtad stad, London så klart! I morgon blir det krogpremiär med några vänner också, exciting! 

WOW

WOW Way Out West, vilka tre fantastiska dagar jag haft! Min och Majas festivalvistelse blev över förväntningar hur bra som helst. Och vilka grymma artister vi fått se! Ellie Goulding toppar min lista utan tvekan, helt otroligt vad bra hon är. Vi stog längst fram och sjöng och dansade för fulla muggar, ååhh! På andra plats för min del kommer Galantis som också var sjukt bra och sedan Little Jinder som under spelningen gästades utav både Zara Larsson och Rebecca&Fiona! Florence & The Machine, First Aid Kit, Patti Smith and the list goes on av bra framträdanden...Detta är utan tvekan en festival som jag kan tänka mig att besöka igen, otrolig stämmning, välorganiserat och bara så himla bra. Hoppas att vi ses nästa år Way Out West! 
 

Min månad har börjat

Jag vet att man inte ska räkna ner dagar, det känns som att jag gjort det hela sommaren istället för att göra saker men jag kan inte låta bli att tänka att det endast återstår två veckor inna skolan börjar igen... I vilket fall så jobbar jag mina sista pass för sommaren denna veckan vilket är skönt. Samtidigt bjuder augusti, min månad på strålande sol och en massa plusgrader. Hoppas hoppas hoppas att det håller i sig till Way Out West nästa vecka! Tills vidare ska jag försöka ta vara på de sista sommardagarna med mumsiga frukostar som den här nedanför, vara ute mycket i solen, läsa, lyssna på poddar och njuta av att bara vara. 
 
Visa fler inlägg