Lite vår tack

Åh va glad jag blev när jag såg snödroppar kika fram i någons rabbatt när jag var ute med hundarna tidigare idag! På måndag börjar ju en ny månad och jag hoppas verkligen att det innebär lite vår också. Det hade varit så härligt med lite sol och blommor på träden! Jag som har shoppat en del på lovet har en hel del som bara väntar på att få användas. 
För övrigt så tror jag att mars kommer att bli något häktisk vad det gäller skolan i alla fall. Det är nästan precis fyra veckor kvar till påsk och direkt efter lovet går vi på praktik i fyra veckor, så det är gasen i botten som gäller om vi ska hinna bli klara med alla kurser innan sommaren. Men först lite vår tack!
 

Springspo från we♥it

Indochina: Part 3 - Siem Reap and Angkor Wat

Näst sista dagen på 2014 kom vil till Siem Reap som är den näst största staden och ligger i nordvästra Kambodja. Hotellet vi bodde på var jättemysigt, rummen var liksom byggda runt poolen som små radhus. Poolområdet var också väldigt mysigt med en massa palmer runt om. Siem Reap är en väldigt populär turiststad och därför väldigt trygg. 
 
På nyårsafton steg vi upp tidigt för att åka till den berömda ruinstaden Angkor som brukar kallas för Asiens Machu Picchu. Det är ett extremt stort område med flera olika tempel som var och en har sitt namn och sin historia.
 
 De templen som man ser mest av och som finns på i princip alla vykort är Angkor Wat och Angor Thom. 
 
Hela dagen åkte vi runt på det här området och hoppade in och ut från bilen. Det var väldigt intresant historia att lyssna på men mycket och det blev en lång dag! I några utav templena hade fler träd slagit rot och växte genom hela byggnaden som ni kan se här nere.
 
 
Innan vi åkte tillbaka till Siem Reap gick vi upp till en utkiksplats där man kunde se solnedgången som sägs vara väldigt fin, dock var det ingen annan förutom jag som ville vänta på solnedgången så vi gick ner igen. 
 

Sportlov

Jag börjar det efterlängtade sportlovet med en mumsig pestopasta tillsammans men coctailtomater, fetaost, oliver och blandsalld, åhh va gott det är! Många passar väl på att åka skidor på sportlovet men vi är inte så mycket för skidor i min familj, så jag brukar inte ha speciellt mycket inplanerat på det här lovet. Hade jag fått önska hade jag åkt till London och shoppat vårkläder men istället ska jag jobba lite och sen kommer kusinerna och hälsar på till nästa helg. Har förresten sett att det är många som har gått på premiären av Fifty Shades Of Gray. Själv håller jag på att läsa andra boken och har tänkt att se filmen också, man har ju ganska höga förväntningar måte jag säga. 
 
Visa fler inlägg