Check in check out

Hej bloggen och hej på er som forfarande klickar in trots den minst sagt glesa uppdateringen. Som ni säkert är medvetna om så har 2015 checkat in och 2014 checkat ut vilket jag helt ärligt inte har tyckt varit helt lätt. Jag har hört och läst utav många att 2014 har varit ett så fantastisk bra år och det har det även för mig. Men när jag bläddrar tillbaka i arkivet, till våren och sommarens alla händelser så känns det som att det var igår det hände och det gör att det har varit lite svårt att släppa taget om ett så grymt bra år som 2014. 
 
Jag har trots allt en hel del att se fram emot och hoppas innerligt att det nya året kommer att leverera minst lika bra. Jag menar jag fyller 18, börjar sista året på gymnasiet, ska se One Direction i min hemstad, resa med mina vänner och mer spännande och roliga saker lär det säkerligen bli! Nyårslöften och sånt där är inte riktigt min grej då de troligtivs kommer att brytas långt innan årets slut om jag känner mig själv rätt haha, så det får jag har håller jag för mig själv. Ny design har jag också skaffat, det var dock inte ett nyårslöfte men väldigt välbehövligt, am I right?
 
Blandade favoriter från det gångna året:
 
#1 - - majaalvina:

Älskar designen!! Så snygg!! Dock har jag ett önskemål om att få se lite bilder från din resa, hihi puss.

Svar: Men tack! :* har börjat redigera lite men är inte alls nöjd med bilderna så jag får se när de kommer upp, om de gör det haha.
Ellen