Makroner

Här om dagen gav jag på mig ett försök att baka makroner men den här gången med lite fusk. Har försökt göra makroner några gånger innan men har aldrig lyckats få dem bra. Det är så många olika bunkar som alla måste vara helt rena så att marängsmeten inte ska spricka, man får inte vispa för mycket och inte för lite, fler olika mjölsorter osv. Så den här gången hade jag hade jag köpt en färdigblandad mjölmix som jag bara blandade med vatten och krämen med smör och mjölk, voila! Extremt mycket fusk men åh va fina de blev måste jag säga, så himla smidigt det blev helt plötsligt!
 

Sunny and blue

Va härligt det är att vakna på morgonen och se att det är ljust ute. Nu behöver man inte tända sänglampan för vakna till. Jag känner att jag blir både mycket piggare och gladare av att vakna med solens ljus bakom gardinerna. Veckan börjar åter igen dra mot sitt slut och läxhögen börjar tack och lov avta men jag kan nog inte pussta ut riktigt än...Till helgen blir det jobb och sen är det studiedag på måndag, ovanligt många sådanna i år men jag klagar inte!
 

Catch up

 Hej bloggen! Kom nyss innanför dörren efter ett besök i Göteborg. Jag åkte direkt efter skolan igår och mötte sedan upp fina Johanna i stan. Det var så jäkla härligt väder ute så vi gick en runda upp mot hamnen, Fiskekyrkan och Haga. Konstaterade att jag nog inte hade varit i Haga sen jag var på barnkalas där i första klass på den tiden vi bodde i Göteborg haha, dumt för det är ju riktigt mysigt där! Vi käkade på Vapiano och satt och snackade om allt som hänt sedan vi sågs sist, which was a lot. På kvällen kollade vi bland annat på gamla filmer från när vi var små. Tack Johannas föräldrar för att ni filmade några av alla våra upprträdanden, det vill säga när vi stog och nynnande till mellolåtar med koreografi och mikrofoner av toarullar <3 Ja, mycket skratt blev det!
 
Visa fler inlägg