It's starting to get real

Att nu mera ha denna skönhet i sin ägo känns helt galet! Tänk att det står mitt namn på den och att det så himla snart är min tur att stolt få bära den! Vi fick dem i förra veckan, samma dag som vi hade 150 dagars vilket gav än lite extra pirr i kroppen. Det är fasen inte långt kvar nu och tankarna på vad man ska och vill göra sen snurrar i huvudet. Det finns otroligt mycket att se fram emot! Well, nu känns det plötsligt lite mer okej att sätta sig och skriva vetenskaplig uppsats en grå lördag som denna ;)
 

Crispy winter day

Det är inte ofta man ser västkusten i en skepnad som denna! Klarblå himmel, strålande sol, -15 grader och allt är täckt med vit, krispig snö, så härligt! Jag och mamma cyklade ner med kamerorna i förmiddags för en frisk prommenad och för att knäppa några bilder såklart. Alla vinterdagar får gärna vara så här, det slår grå himmel och slask alla dagar i veckan trots att det är så kyligt att det riktigt biter i kinderna. 
För övrigt är första veckan av den officiellt sista terminen avklarad och plugget börjar redan rulla in. Meeen vi har även fått reda på att vi ska åka på klassresa till Rom i mars! Har aldrig varit i Italien så det ser jag verkligen fram emot, ciao!
 

Au revoir 2015

Hade skrivit en liten årssumé/throwback men så försvann allt..så här kommer några frågor om det gångna året istället!

Hur har året 2015 varit för dig? 

Det här året har som sagt varit en riktig berg-och dalbana. 2015 har bjudit på flera toppar med fina minnen men det har tyvärr bjudit på aldelles för många dalar också..

Bättre än förra året?
Nej, måste jag nog säga.
 
Vilka länder besökte du?
Jag har varit lyckligt lottad som fått besöka Vietnam, Kampodja, Tjeckien, Norge och England!
 
Årets bästa köp?
Det måste nog ha varit min resväska som jag fick när jag fyllde år men som jag själv var med och valde ut.
 
Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?
Jag besökte Way Out West, började köra bil, gick på bokmässan, bytte arbetsområde på jobbet m.m.
 
Vad fick dig att må bra?
Först och främst min familj, de resor och upplevelser vi gjorde tillsammans men också mina vänner, både gamla och nya. 
 
Vad ser du fram emot 2016?
Jag ser fram emot att göra min sista termin i skolan, ta studenten, gå på bal, resa och upptäcka nya platser, göra precis vad jag vill och planera min framtid!
 

Visa fler inlägg