Au revoir 2015

Hade skrivit en liten årssumé/throwback men så försvann allt..så här kommer några frågor om det gångna året istället!

Hur har året 2015 varit för dig? 

Det här året har som sagt varit en riktig berg-och dalbana. 2015 har bjudit på flera toppar med fina minnen men det har tyvärr bjudit på aldelles för många dalar också..

Bättre än förra året?
Nej, måste jag nog säga.
 
Vilka länder besökte du?
Jag har varit lyckligt lottad som fått besöka Vietnam, Kampodja, Tjeckien, Norge och England!
 
Årets bästa köp?
Det måste nog ha varit min resväska som jag fick när jag fyllde år men som jag själv var med och valde ut.
 
Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?
Jag besökte Way Out West, började köra bil, gick på bokmässan, bytte arbetsområde på jobbet m.m.
 
Vad fick dig att må bra?
Först och främst min familj, de resor och upplevelser vi gjorde tillsammans men också mina vänner, både gamla och nya. 
 
Vad ser du fram emot 2016?
Jag ser fram emot att göra min sista termin i skolan, ta studenten, gå på bal, resa och upptäcka nya platser, göra precis vad jag vill och planera min framtid!
 

#1 - - Malin Bengtsson:

Hej! Såg att du skickat en följar-förfrågan till mig på Instagram (mauoliiin). Har vi träffats? Jag tycker jag känner igen dig men samtidigt inte, haha! Help a sister out. Kram

Svar: Hej! Ja, vi har träffats! :) Jag var med dig, Alma och Rajko + Lotta på bio (Pitch perfect 2) och säkert i något annat sammanhang också. Rajko berättade att du är i Brighton och att hon och Alma kanske skulle åka och hälsa på dig! Eftersom att jag var där på språkresa för några år sedan så har jag är en liten connection dit, älskar verkligen Brighton! Så tänkte att det kunde vara kul att följa dig för eventuella Brighton-bilder m.m :)) Kram
Ellen

#2 - - Malin Bengtsson:

Nämen gud FÖRLÅT!!! Haha. Ja det stämmer! Dock kommer dom nog inte över tyvärr. Vart gick du på språkresa någonstans? Är det något här som jag inte får missa? :-)

Svar: Haha ingen fara! Va synd.. Jag åkte med STS så vi hade lektioner på olika ställen men bland annat på Brighton College :) Du får inte missa the Lanes! Men dit har du säkert redan hittat ;) Det finns en häftig "American candy" affär..mins ej vad den heter men de har ca 100 olika sorters jelly beans i lösvikt m.m och fler mysiga butiker finns där! Krispy Kreme om du är sugen på donuts, The Pavillion är värt ett besök om du har möjlighet till det, det finns (fanns iaf) jättegoda creps på Churchill Square också hihi. Åker du med ESL? Hoppas att du får en härlig vistelse! :)
Ellen

#3 - - Malin Bengtsson:

Har kolat upp the Lanes men inte orkat ta mig dit ännu, hehe. Okej, tack för tipsen! Ja jag åker med ESL o pluggar enbart på BSC-skolan som ligger 10mins promenad från mitt studenthouse :-)

Svar: Inga problem! :) Får man fråga vad du betalat för det veckorna du ska vara där?
Ellen

#4 - - Malin Bengtsson:

För 5 veckor med studenthouse (eget rum men får fixa maten själv) o inkl. skolböcker osv betalade jag 24'000 har jag för mig. Sen har jag ansökt så att jag får CSN-bidrag för dessa veckorna :-) Vad betalade du?

Svar: Okej :) Hmm, det var ju ett tag sedan nu men eftersom att jag valde till en fotokurs så landade de nog på runt 16.000-17.000 för tre veckor exklusive shopping och lite annat ;)
Ellen