Tågluff Del 1: England - Wales

Okej, här kommer lite bilder från tågluffen del 1 - England och Wales. En övergripande sammanfattning av vad vi hann med..Vissa bilder är tagna med mobilen där av kass kvalitet. 
 
Vi startade i bästa Brighton! - God fika - Luftballong vid Crecenten i Bath
 
Rundvandring i vackra Bath - En tallrik med vovve som påminnde om Siri - The Roman Bath
 
Fish & Chips i Sommerset - Stonehenge - Afternoon tea in the British countryside
 
Födelsedag i Bristol - Fin bil och fint hus - Hundvänlig restaurang
 
Cykelutflykt till ett slott utanför Cardiff - Vegoburgare i Cardiffs hamn - Rollin'
 
Dagsutflykt till gulliga Chester - Vi gick på museum i Liverpool - Och på konstgalleri i Manchester
 
York Abbey - Fotovänlig chokladaffär, York är kännt för god choklad! - Citat som stod utanför
 

Long time no see!

Här var det ett tag sedan man kikade in! Drygt ett år sedan faktiskt. Satt och bläddrade bland lite bloggar och fick plötsligt infall, kanske ska man börja skriva lite här igen?
Sista jag skrev här så hade jag precis tagit studenten och sommaren låg framför oss. I slutet av augusti åkte jag på en sex veckor lång tågluff tillsamamns med min nyfunna vän Lina. Tillsammans besökte vi England, Wales, Scotland, Nordirland och Irland. En helt fantastisk resa som jag utan tvekan skulle göra om och om igen! Har alltid varit lite extra nyfiken på just Storbritannien och Irland och var säker på att jag inte skulle kunna vänta med att få se mer till pensionärsåren som många gör, haha. Som tur var hittade jag Lina som kännde precis samma :)
När jag kom hem i oktober hade jag ett par månader där jag inte gjorde speciellt mycket, vilket var bra att få känna på också. Nyår firade jag in i Frankfurt med Maja som bodde där då med sin Au Pair familj. Precis vid årsskiftet fick jag en fastansätllning på världens bästa hotell och där har jag knegat på sedan dess! 
Tänkte posta lite bilder från tågluffen senare så tills dess får ni njuta av den vackra vyn över Edinburgh!
 
Visa fler inlägg