London day 4 - The last day

Äntligen har jag redigerat klart de sista bilderna från våran resa till London som vi gjorde i början utav sommaren! Sista dag i London hade vi bara förmiddagen på oss innan vi skulle flyga hem så vi delade upp oss och jag och Linn bestämmde oss för att besöka de vanligaste sevärdheterna. Vi började gå längs med Themsen förbi Tate Modern, The Globe, Milleniumbron, vi gick under vissa av broarna och över några andra tills vi kom till London Eye. Det var fortfarande ganska tidigt på morgonen och nästan igen kö alls! Varför inte passa på tänkte vi och sprang in och köpte oss var sin biljett. Vädret var klart och fint och utsikten fantastik såklart! Och många bilder blev det också.
 
 
 
 
 
 
 
Vi fortsatte över Westmenister Bridge till fina Big Ben och trasslade oss sedan vidare med Towern i sikte. Det är spännande att gå lite "of road" när man upptäcker främmande platser. Det är ju där man får se det riktiga så att säga, den vardagliga morgonrushen med affärsmän i stiliga kostymer på väg till jobbet, taxibilar hit och dit, de skyande byggnaderna som omringar en. Jag vet inte varför men jag tycker att det är så himla fascinerande och beundransvärt på något vis.
 
 
 
På väg till Towern gick vi in på Mark & Spencers och köpte stora Chocolate chip cookies och lunch på Pret som vi sedan satte oss och åt på en trappa med utsikt över borgen. Allt var så himla perfekt då! Solen sken, sommaren och sommarlovet var på väg, vi hade varit på en helt fantastik konsert och vi var i LONDON!
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg