Bråvalla 2014

Bråvalla! Vilka tre fantastiska festivaldagar vi hade tillsammans!
Det hela inleddes med solsken, härligt umgänge och Imagine Dragons samt Iron Maiden. På fredagen var det sjukt grymma artister som spelade så vi höll oss mest på festivalfältet. En stark favorit blev Daniel Adams-Ray men även Maggio + Håkan, The Kooks, Mando Diao, Kings Of Leon och Alesso som, enligt oss gjorde bäst ifrån sig utav DJ:sarna! På lördagen stog vi och diggade med till Kanye West, så maffigt asså! Laleh och Bastille var också grymt duktiga, Festivalen avslutades med Axwell Λ Ingrosso som tyvärr var en liten besvikelse tyckte vi..
 
På de sena nätterna/förmiddagarna sov vi hos Majas brorsa vilket var otroligt skönt. Jag tror inte att jag hade klarat av att bo på campingen i 5 grader och regn, hade förfrysit och tappat festivalhumöret direkt haha. Måste dock säga att det var starkt av er som klarade det! 
 
Av oss tre som åkte tillsammans så var jag den som utan tvekan var mest tveksam till det här med festival/Bråvalla. Skulle jag tröttna efter en dag? Det kostar ju en del...! Är der verkligen värt det?! Och ja, det regnade, och ja det blev geggigt och ja, det kostade men jag ångrar mig inte en sekund så här i efterhand! 
Vi har fått minnen för livet, fått upp ögonen för flera fantastiska artister och haft så kul tillsammans. 
 
Så vad blir det nästa år? Glastonbury, Wey Out West, Bråvalla igen? Vi får väl se!
Bilder från Majas iPhone 5