Juni underbara juni

Det är den sista juni och jag är tillbaka på hemmaplan igen efter en hel vecka i Östergötland. Förra måndagen tog jag, Maja och Linn tåget till Linköping där vi träffade Elin som vi längtat efter sååå. På kvällen åkte vi ut till Majas landställe som låg så mysigt precis vid en sjö vid smålandsgränsen. Där tillbringade vi dagarna med en massa kortspel, smultronplock, promenader, sommarmat och pannkakstårta, dopp i sjön (minus mig haha) och en liten båtutflykt med picknick gjorde vi också. Ja kan säga att det är inte ofta som jag skrattar så att tårarna sprutar och man behöver vika sig på mitten som när jag är med dessa tjejerna! De är bäst!
 
På torsdagen drog jag, Maja och Linn vidare till Bråvalla! Våran första festival och den ägde fett trots regn, delvis åska och geggamoja upp till knävecken. Men vad gör det när livet ändå är på topp och man får vara tillsammans med sina bästa kompisar, träffa en massa glada , flummiga människor och tillsammans lyssna på fantastiskt grymma artister?? Vilka fina minnen vi har samlat på oss alltså!
 
Juni har varit så sjukt perfekt och jag vill verkligen inte att denna månaden och allt det roliga ska ta slut. Men jag är glad och tacksam för allt blev så bra som det blev, om inte bättre! Nu återstår det en massa jobb och jag ska fasen ge järnet även om det inte slår festivaler och kompishäng men det är sjukt värt det i slutändan! Bråvallabilder kommer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg