Brighton memories

Idag är det ett år sedan jag satt på planet till Brighton! Jag var faktiskt inte alls nervös men där emot otroligt taggad! 
Maja, som också åkte dit hade ju jag, Linn och Rajko träffat i Stockholm precis innan One Direction konserten. Det var egentligen en ren slump att allt blev som det blev. Jag hade ämligen fått reda på att Maja skulle åka till Brighton samma veckor som mig och då jag kände igen henne från en directioner-grupp på facebook så började vi skriva med varandra. Och sen, inte nog med det så fick Maja plötsligt bytta värdfamilj, till samma värdfamilj som mig! Tur eller?!
Till England åkte Maja från Stockholm men jag och Elin, som jag inte kände först åkte från Göteborg. När vi landat så började jag och Elin prata lite och sen hamnade vi i samma grupp också vilket ledde till att vi började hänga ;) Senare, när vi kom hem så visade det sig att Maja och Elin skulle gå i samma klass på gymnasiet, allt verkar ment to be eller hur?? 
Vi har en massa fina minnen men en av de solklara höjdpunkterna var våran vänskap. OCH TEJER, VI SKA TILLBAKA NÅGON GÅNG!!!
 
4 bilder i repris