London day 1 - One Direction

Okej här kommer bildredovisning av London nummer 1! faktiskt Nästan hela första dagen gick till konserten så det är inprincip vad bilderna visar också. Hur som helst så landade vi i London tidigt på förmiddagen så vi åkte in till hotellet och lämnade våra väskor och sedan gick vi till Nandos och åt lunch. 
Med tunnelbanan åkte vi sedan till arenan och Linns kompis som hade varit i Dublin och sett dem tidigare hade berättat att de inte fått börja kö förens senare så vi tänkte ju att det skulle vara samma som gällde här....Men nej, det kan jag säga att så var det inte! Vi drabbades av lite smått panik och letade snabbt upp några vakter som visade vart vi skulle. När vi kom dit vi trodde att vi skulle tyckte vi först att kön såg ganska lång ut men det vi inte hade fattat var att den fortsatte längre ner bara att det var ett stort mellanrum mellan kösektionerna. Så tack vara vår dumhet kom vi mycket mycket längre fram än vad vi skulle gjort vilket vi var jätte glada över såklart haha.
Konserten var ju helt underbar, of course då den dessutom inleddes med förbandet Five Seconds Of Summer. Det är helt galet att det redan har gått två veckor sedan vi stog där förväntansfulla och väntade på att killarna skulle komma ut, ihhh den känslan alltså!!!
 
Innan jag avslutar detta inläget om den 1:a dagen så vill jag ge en stor eloge till alla britter som faktiskt accepterade platsen de fick under konserten istället för att hålla på att knö och knuffas! Allt blir så mycket roligare om man kan stå tillsammans och njuta av konserten. 
 
Alla bilder har jag tagit med Canon Power Shot SX260 HS