One Direction konsert i Köpenhamn

Någonting som jag helt har glömt att berätta om och visa bilder på är konserten vi var på i Köpenhamn i början utav sommarlovet! Det var tågstrejk under den tiden så vi hade lite problem med att ta oss ner eftersom att hela västkustens tåg var inställda..I sista minuten hittade vi ett SJ tåg som gick från Halmstad till Köpenhamn tidigt på morgonen. Eftersom att vi hade parkettplatser så ville vi kunna börja köa så tidigt som möjligt för att få de absolut bästa platserna! 
 
 
 
 
Runt 12 hade vi hittat fram till arenan där det just då inte var så mycket folk. Vi såg några som hade bildat en liten kö vid en infart till arenan så vi ställde oss också där. Efter att ha stått där ett tag visade det sig att det var kön för de som hade early entrance-biljetter, alltså fel kö men under den tiden han vi se killarnas band åka in till arenan, Liams vän Andy och en utav deras bodyguards vilket fick oss att tagga till! Istället gick vi runt arenan för att hitta våran rikitga ingång och shiit va mycket folk det var där! Vi blev, precis som alla andra, hänvisade till parken som låg precis jämte och informerade om att vi inte fick börja köa förens klockan 14.00 så vi satt oss ner för att äta medans vi väntade. 
 
 
 
När klockan började närma sig ett gled vi förbi alla vakter lite snyggt och låtsades att vi letade efter något att äta men istället letade vi reda på våran ingång och ställde oss där. Det var verkligen tur att vi gjorde det för några minuter senare bara välde det fram fans som skulle till samma ingång. Trycket blev något fruktansvärt när det började släppa in oss till själva entréingången. Det var riktigt obehagligt och panikslaget hela situationen. Lika mycket som man var otroligt förbannad på alla andra som knuffades och skrek för att de ville fram så ville man ju själv vara i täten och komma längst fram. Trots kaoset så lyckades vi på något jäkla vänster hamna bland de 15 första i kön!!! Först då kunde vi pusta ut. Det var varmt och svettigt men vi underhöll oss med sång och kortspel tills vi äntligen fick komma in i arenana! 
 
 
 
 

Och konserten ja, den var som alla andra helt underbar. Det är verkligen något speciellt att stå där längst fram i publikhavet och gungas med i takten till musiken. Dock var publiken i London sjukt mcyket goare och var mycket duktigare på att sjunga med, vilket ju gör en hel del både för oss fans och säkerligen för killarna också. En utav höjdpunkterna var när Linn (som litterly stog längst fram) kastade en flaska vatten över Harry som gjorde en sur min med glimten i ögat och deras bodyguard Paul, hängde sig över staketet och röt ilsket på en tjej som han trodde hade kastat vattnet haha. Dessutom fick Rajko det hela på kort! 
Speciellt jag tyckte att det var väldigt jobbigt att lämna arenan efter konserten. Det må låta överdrivet och töntigt men vi vet ju inte när vi får se dem igen och uppleva allt detta magiska om igen ♥
 
 
Visa fler inlägg