Back from Norway

Men hej bloggen! Nu har jag varit borta aldelles för länge igen... Hela påsklovet var jag hos farmor i Tjeckien vilket var lika härligt som vanligt minus vädret. Ja, det snöade så mycket att vi knappt höll på att komma hem då pappa redan hunnit byta till sommardäck innan vi åkte ner. På annandagpåsk bar det av till Norge för mig där jag gjorde tre veckors praktik på ett hotell i den lilla skidbyn Geilo.
Nu har jag varit hemma i några dagar och hunnit ställa om mig till min vanliga vardag så att säga. Att få åka på praktik utomlands (trots att Norge ligger väldigt nära oss så är det ju tekniskt sätt utomlands) redan andra året på gymnasiet är nog inte så vanligt tror jag och trots att jag var väldigt tveksam i början så är jag i efterhand glad att jag åkte. Hade jag inte gjort det hade jag aldrig fått reda på om det var något för mig eller inte. Jag har fått med mig en stor erfarenhet och upplevelse att ha i bagaget och jag har kommit till insikt att våga kliva ut från sin comfort zone verkligen är så nyttigt!
Tummen upp: Personalen! Det är alltid så roligt att lära känna de som jobbar på hotellet och försöka få en uppfattning om dess olika relationerna till varandra, få höra deras storys osv. Tummen ner: Att vi var där nu i slutet på säsongen vilket betydde att det var lite glest med gäster men å andra sidan avslutas ju varje säsong med middag och fest som även vi praktikanter fick vara med på ;) 
 
Visa fler inlägg