Bokmässan

Hallå där! I fredags mötte jag upp Maja i Göteborg för att gå på bokmässan som hålls nu i helgen. Syftet med fredagens besök var att gå på signeringen med Hannah & Amanda från Fredagspodden. De signerade The Golden Year som jag precis införskaffat och är sååå taggad på att börja läsa. Trodde faktiskt inte att jag skulle bli så starstrucked när det blev våran tur i kön haha, fram för allt känndes det väldigt konstigt att höra deras röster live eftersom att det brukar vara genom hörlurarna jag hör dem annars! 
Kvart i 8 hade vi bokat bord på Pinchos, en tapasrestaurang som låg nere i en gammal källare med stenvalv och allting. Jag har inte varit där förrut men har hört talas om det då restaurangen finns i flera andra städer, i vilket fall var det så himla gott och fantastikt mysigt också! 
Igår, lördag åkte vi upp till Götet igen för ännu en dag på mässan. Vi lyssnade när Hannah & Amanda livepoddade tillsammans med Alex & Sigge, sen hängde mycket i matlagningshörnan dit flera kända kockar stog och lagade mat, signerade kokböcker med m.m vilket jag som absolut älskar mat- och bakprogram älskade. Vi fick smaka på en massa godsaker och inspirerades till tusen! Vi sa att vi måste köpa minst en bok och den här blev det för mig: 
 
Visa fler inlägg