South Africa: Part 2 - School visit & Panorama tour

Under vår vecka i Krugerparken besökte vi en förskola som låg i närheten. Det var en kvinna som tidigare jobbat på lodgen vi bodde på som tagit instiativet och startat den. I samarbete med resebyråen och gäster har skolan bland annat kunnat investera i en ny lokal och andra material!
 
 På vägen till skolan stannde vi i en affär för att köpa med oss donationer i form av majsmjöl, grönsaker, dricka, fotbolar, små plaststolar m.m. När vi kom dit blev vi varmt välkommnade av 53 små barn mellan 1-6 år. De var väldigt frammåt och inte speciellt blyga utan kramades och ville hjälpa till att bära in sakerna vi köpt med oss.
 
Sedan uppträdde de större barnen med lite sång och dans medans de mindre satt i knät. Där efter lekte vi, hoppade hopprep och spelade fotboll! Man var lite extra populär när man hade kamera med sig och det var flera som gärna ställde upp på en pause! Trots regnet var det en fantastisk upplevelse, alla var så himla söta och goa! En av mina favorit utflykter :)
 
 En annan dag åkte vi på en så kallad Panorama Tour. Den kallades så på grund av att området vi åkte runt i hette just Panorama men också för att det var fantastiska panorama vyer! Vi gjorde fler olika stopp, bland annat på världens tredje största canyon nämligen Blyderiver Canyon vilket var helt otroligt vackert! Bilderna gör inte rättvisa för hur vackert det var. 
 
Visa fler inlägg