Long time no see!

Här var det ett tag sedan man kikade in! Drygt ett år sedan faktiskt. Satt och bläddrade bland lite bloggar och fick plötsligt infall, kanske ska man börja skriva lite här igen?
Sista jag skrev här så hade jag precis tagit studenten och sommaren låg framför oss. I slutet av augusti åkte jag på en sex veckor lång tågluff tillsamamns med min nyfunna vän Lina. Tillsammans besökte vi England, Wales, Scotland, Nordirland och Irland. En helt fantastisk resa som jag utan tvekan skulle göra om och om igen! Har alltid varit lite extra nyfiken på just Storbritannien och Irland och var säker på att jag inte skulle kunna vänta med att få se mer till pensionärsåren som många gör, haha. Som tur var hittade jag Lina som kännde precis samma :)
När jag kom hem i oktober hade jag ett par månader där jag inte gjorde speciellt mycket, vilket var bra att få känna på också. Nyår firade jag in i Frankfurt med Maja som bodde där då med sin Au Pair familj. Precis vid årsskiftet fick jag en fastansätllning på världens bästa hotell och där har jag knegat på sedan dess! 
Tänkte posta lite bilder från tågluffen senare så tills dess får ni njuta av den vackra vyn över Edinburgh!
 
#1 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Vacker vy och gulligt hus :D

Svar: Ja visst är den vacker! :)
Ellen