Lund och Stockholm

Hejhopp! Då var det bara en arbetsdag kvar innan jag går på semester i två veckor. Vi ska ner till släkten i Tjeckien vilket ska bli så mysigt.
Förra lördagen gjorde jag och mamma en lite dagsutflykt till Lund. Vi har länge sagt att vi skulle göra det med det har varit svårt att hitta någon lämplig dag så det var kul att det äntligen blev av. Jag har knappt varit i Lund innan men vilken fantastiskt mysig stad alltså, där hade jag gärna kunnat bo eller plugga! Vi strosade runt lite i stan, kikade in i kyrkan, universitetet och trappan där de brukar stå och sjunga in våren på Valborg. Sedan gick vi till saluhallen där vi åt en god vegetarisk lunch innan vi knallade vidare till den Botaniska Trädgården. Avslutningsvis tog vi en fika på ett gulligt café inna vi tog tåget hem igen. 
Redan söndag morgon bar det av på nya äventyr till huvudstaden med jobbet. På kvällen gick vi på Mamma Mia the Party, vilket var helt fantastiskt bra! Det kändes precis som att man hade hamnat på en grekisk taverna, vilken upplevelse! Tyvärr har jag inga bilder där ifrån mer än på den goda frukosten men några från Lund hann jag knäppa 😍